Annons
Annons

tänkvärt.

Tant Johanna, som jag gillar, hade hittat den här fin affischen. Tyckte den var bra utan att vara för pretto. Tänkvärt när man inte riktigt är nöjd med det man har och nästa steg inte känns helt självklart, sådär som det kan vara.

Annons

Men ikväll är det faktiskt jag som går på ett spännande möte och planerar för nya tider och nya tag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • åh, precis vad jag behövde läsa just nu i denna stund! tack!och så fantastisk affisch, den skulle nästan behöva sitta framför sängen så att man läste den varje dag man vaknade.

  • verkligen så himla mycket sanning i det där. trots att det består av en massa klyschor 🙂

  • Emmie: ja, faktiskt. ibland behöver man en tankeställare.Elzplz: jo visst är det så. men ibland är de inte helt fel de där klyschorna:)

  • looove it!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar