Annons
Annons

Tack till alla blogghjältar!

Än en gång: tack till alla er fina, rara och underbara människor som varit med på Blogghjälpen! Det har varit en så himla bra helg tack vare alla mail och kommentarer som ramlat in timme efter timme, dag efter dag och det är så härligt att se ni är så många där ute med så stora hjärtan. Allt som allt lyckades Blogghjälpen få in 119 stycken bloggare och bloggläsare – vilket är över 5.900 kronor! Eller kanske till och med 23.600 kronor, beroende på hur mycket man valt att ge. Det ni. Musikhjälpen slog i sin tur rekord i år och fick in över 23 miljoner kronor. Så himla härligt.

I dagarna kommer vi i Vintagefabriken (jag, Emma och Lollo) dra en lycklig vinnare av det utlovade, hemliga priset. Kanske blir det också så att vi hittar på ett bonuspris till er som inte vinner – bara för att vi gillar er så mycket. Håll utkik på våra bloggar så får ni se!

Annons

Yesterday was the last day of the Music aid that Swedish radio P3 started and 23.000.000 Swedish crowns was the result of the fund raising. Awesome! You blog readers here contributed with 23.600 of them and I’m very happy about that. So thank you! During the day we’ll choose a winner of the promised price.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar