Annons
Annons

Tack för mig!

Nu har det blivit dags för mig att ge mig iväg på nya äventyr. Från och med i dag hittar ni mig på härliga Lovely Life istället! Där kommer jag fortsätta att blogga om sådant som inspirerar mig och som gör mig glad.

Annons

Som resor, utflykter, inredning, DIY, recept – och så klart mitt jobb som stylist och butiksägare.

Volang-Linda

Tack för den här tiden ELLE Decoration! I hela 5 år (!) har jag varit här och trivts hur fint som helst. Jag har lärt mig massor på vägen och också hittat nya vänner, kollegor och spännande jobb tack vare att jag fått blogga här.

volang-linda

Hoppas ni hänger med mig till Lovely Life alla kära läsare!

Volang-Linda

Vi ses där! Här hittar ni min nya blogg.

Bild 1 och 3 av David Pagmar, Bild 2 av Emma Sundh.

translation

I’m moving my blog! See you all at Lovely Life instead.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar