Annons
Annons

tack 2011.

Tack 2011 för allt du gav mig! När jag tittar tillbaka här i bloggen ser jag ju att det var ett ännu bättre år än jag faktiskt mindes det som först. Jag har fått resa så mycket, uppleva så mycket och jag tror att jag växt minst 1 meter i fråga om mitt självförtroende och min självkänsla.

Annons

Här kommer en liten tillbakablick på några av de bästa sakerna som hände under året:

Vi började året med två och en halv vecka i Thailand ihop med min familj. Lillasyster, hennes kille och David var också med. Det var verkligen som en dröm och något jag aldrig kommer glömma.

Våren kom till Stockholm efter den längsta vintern jag nånsin varit med om och jag bloggade om blommor och ljusa rum. I slutet av maj åkte jag och min syster ner till Malmö och överraskade min mamma som fyllde år.

Juni inleddes med att jag och David åkte en vecka till Paris! Underbara, underbara stad.

Sommaren fortsatte hemma i Stockholm och trots att jag jobbade en del fanns det tid för en och annan picknick och lata dagar i solen. Och midsommar såklart.

Vi åkte till Gotland en vecka och hade semester. Ljuvligt var det.

Sen började jag läsa Modevetenskap, bytte jobb och fick en nystart jag verkligen behövde. Är så glad att jag gjorde det, ni anar inte.

Jag fick äran att börja blogga här på ELLE Interiör och jag var (och är!) så stolt och glad över det.

Det var en otroligt vacker höst och jag njöt av promenader med Isolde och Fatima i höstsolen, dagar med kaffe och böcker och av känslan att bara få vara.

Vi firade att David fyllde år med afternoon tea på Strandvägen.

Sen var det min tur att fylla år och jag bjöd på brunch. Överraskades med våffelfrukost på morgonen och blev bortskämd av familj och vänner med paket och sång resten av dagen.

Jag och David åkte till Rom i början av november och laddade batterierna för den långa vintern som vi visste väntade hemma. Det var sensommar där och jag njöt i fulla drag av solen, de vackra husen, språket och maten.

Det blev december och jul och jag pysslade och pyntade och gjorde julgodis så det stod härliga till. Njöt av doften av gran och hyacinter och av kvällar i soffan under filten. Det mesta finns dokumenterat i mitt Instagram flöde.

Och så har jag fått så mycket inspiration under det här året i form av andra bloggar jag läser och av er och era kommentarer som gör mig så glad. Tack för det! Och tack för att ni går in här varje dag och läser och delar med er av era tankar och för att ni tipsar mig om både det enda och det andra. Jag gillar er!

This is what 2011 looked like to me, the best parts anyway. Thanks for reading my blog and for all your nice comments, I really like y’all.

Foto: De flesta har jag och min kille tagit men de andra hittar ni källan till när ni klickar på dem.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Cecilia Nilson

  Så fint! Gott nytt år! 2012 kommer bli ännu bättre 🙂 Kram!

  • Tack Cecilia. Det tror jag också faktiskt. Kram!

 • Ljuvligt!!! Det ser ut som ett underbart år, men inte ens i närheten av vad 2012 kommer att innebära …

  • Haha eller hur? Jag hoppas på att det här blir vårt år:)

 • Vera

  Vad många resor det blev, härligt. Och en massa annat fint! Önskar dig ett gott 2012!

  • Tack Vera! Detsamma, det blir ju ett spännande år för dig:) Kram.

 • och jag gillar dig linda!

  • Tack kära Madeleine. Detsamma! Kanske kan vi ta en fika nästa gång du kommer till stan? Kram.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar