Annons
Annons

Sweet food and photography av Linda Lomelino

Ganska så lagom till min födelsedag (fyller år om en ca en månad) kommer den här boken ut.

lindal

Sweet food and photography av underbart talangfulla Linda Lomelino.

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 19.35.42

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 19.35.35

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 19.35.55

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 19.36.14

Inte nog med att den – precis som hennes tidigare böcker – är fylld till bredden med inspirerande och ljuvliga recept, nu delar hon också med sig av sina bästa stylingoch fototips när det kommer till bakning. Så himla kul och spännande! Och helt rätt i tiden också. Nu hoppas jag bara på att Linda kommer ha en workshop i Stockholm snart på samma tema. Det vore nåt det!

Annons

Bilderna ur boken kommer från Bonnierfakta.se

Har ni förresten några tips på mat-och bakbloggar som ni tror jag skulle gilla? Tipsa mig jättegärna – jag blir så himla glad då!

translation

The book Sweet food and photography by talented Linda Lomelino was just released here in Sweden and I’m very excited about it. It looks absolutely amazing! Not only is it – like her previous books – filled to the brim with inspiring and delightful recipes, she also shares her best styling and photography tips when it comes to baking. Such a good idea. I can’t wait to get my hands on a copy of this one!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Maria

    Kolla in TheBreadExchange, you will love it!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar