Annons
Annons

Stilleben och söndagssorgsenhet

En av mina mappar på Pinterest heter Still 

Annons

Life (stilleben) och jag tycker varenda en av de här bilderna av fotografen Sharyn Cairns passar bra in där. Dessutom är de sådär lite vemodiga och vackra som bara söndagar kan vara.

Och apropå det. I morgon kommer jag resa ner till Malmö i ett sorgligt ärende. Jag tror att det kommer vara bra när jag väl är där men just nu känns det bara väldigt mörkt alltihop. Jag kanske berättar mer om det någon gång men inte just precis nu.

Så länge, det här:

sön1

sön8

sön1 

sön3

sön2

sön5

 sön6

Ganska så vackert inte sant?

Alla fotografier av Sharyn Cairns

translation

Beautiful still life pics by Sharyn Cairns. Perfect for a melancholy and kinda sad Sunday. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar