Annons
Annons

still alive for love.

Jag kan inte sluta lyssna på senaste skivan från Bon Iver. Den är som ett gift. Tycker att det är så vackert och det finns en stämning i musiken som jag vill krypa in i och stanna i för ett tag. För mig är det känslan av något så otroligt skört men samtidigt väldigt, väldigt starkt. Den är lite som ett sagoväsen kan man säga. Magisk och drömsk. Här kan ni lyssna.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar