Annons
Annons

Spröda tyger, vårblommor och vit keramik.

Som en kontrast till allt det röda och mörka började jag igår samla på ny inspiration i mina Pinterest-mappar. Det blev mycket vitt, ljust och skört. Som spröda tyger av siden i beige, vårblommor i pastell och vit keramik.

Annons

Rosetter i sammet, kranar i mässing och ljusa rum. Så här:


As a contrast to all things Christmas I really felt like looking at these pictures. The spring flowers, the white ceramics and the soft and pale fabrics makes me light and happy inside.

Källan till alla bilder hittar ni i min Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anna M

    Gillar! Skönt med lite ljusa färger!

  • Härligt Marie-Antoinettigt, eller kanske ”Marie Antoinettes köksa”-igt, med det lite mer kraftiga och robusta. typ, kanske?

  • Härligt Marie-Antoinettigt, eller kanske ”Marie Antoinettes köksa”-igt, med det lite mer kraftiga och robusta. typ, kanske?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar