Annons
Annons

Spretiga sommarbuketter och solvarma jordgubbar.

Jag tycker att det här mulna vädret börjar bli lite tjatigt nu faktiskt. Och med tanke på att det snart är midsommar tycker jag att det hög tid för sommaren att börja på riktigt. Med glassar som smälter, avsparkade skor och sena kvällar på gräsmattor med vin och picknick-korgar. Spretiga sommarbuketter, solvarma jordgubbar och vila i hängmattan. Eller vad säger ni? Visst är väl det här sådant man vill ha nu?


Annons

These days are pretty grey and with a lots of clouds on the sky. I long for the real summer with it’s late summer night, strawberries and ice cream that melts in the sun.

Klicka på bilderna för att se källan/Click the pics to see the source.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anna Sylvan

    Oh la la vilka vackra bilder! Ja, nu vill vi ha sommar för hela pengen. Kanske ett å annat härligt sommarregn (älskar regn på sommaren) men inte moln. Fu tusan för moln. Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar