Annons
Annons

Sorgsna björnar och stolta sailors av Michelle Carlslund.

Formexmässan fick jag upp ögonen för danska illustratören

Annons

Michelle Carlsund som gjort de här fina printsen. I hennes fantasifulla – och lite tokiga – värld bor bland annat sorgsna björnar, stolta sailors och charmiga katter.

Gulligt värre och sådant som man blir glad av att titta på. Kolla bara:

Michelle Carlslund

Michelle Carlslund

Michelle Carlslund

Michelle Carlslund

Michelle Carlslund

Hur fint som helst i ett barnrum, i ett sovrum eller varför inte i ett badrum?

Kika in hos Michelle Carlsund för att se mer om ni gillar det.

translation

Danish illustrator Michelle Carlsund draws sad bears, proud sailors and charming cats and I like it a lot.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar