Annons
Annons

Sorgligt och fint huller om buller.

Igår hade jag en sån där dag när det allt känns sorgligt och man bara vill krypa under täcket och gömma sig tills saker och ting känns bättre igen. Det började egentligen med att jag läste den här sjukt sorliga listan hos Sandra på Niotillfem och sen fortsatte liksom dagen i samma anda. Puh.

Annons

När det äntligen blev kväll kröp jag upp i soffan, kollade på äventyrsfilm och åt en stor bit Oreo cream pie  och då kändes det lite bättre. Men ändå. Vet ni vad jag menar? När man inte kan sätta fingret på vad som är fel men allt ändå känns helt tokigt.

 


Idag sitter lite av känslan kvar men jag tänker att jag får göra mitt bästa för att ruska av mig den. Jag ska åka till nya lägenheten, måla lite kökslådor och lyssna på en podcast eller två. Har ni förresten hört när Jessica Gedin var hos Värvet? Hon är min idol. Så smart, välformulerad och älskvärd. Lyssna om ni inte gjort det! Och så får ni ha en fin söndag.

Bilder som jag tycker är sorliga och fina på samma gång. Lite huller om buller sådär. Från Brown dress with white dots och Audrey Hepburn complex.

Yesterday I had one of those days when everything just feels so sad. Like when you see lonely people and sad dogs everywhere, the leaves are falling from the trees and you don’t know where you’re life are leading you and you just feel so lost and alone. The day ended with me eating lots of Oreo cream pie and falling asleep really early. Today everything feels better and I will try hard to have a nice Sunday. I wish you one of those as well.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • den där känslan hade jag med häromdagen. inte alls roligt.

  • nej det är hemskt jobbigt. men desto skönare när den är borta. och man kanske fått ut något av den trots allt.

 • Ida

  Usch, jag vet vad du menar. Tror du skulle behöva vila. Kanske titta på någon lagom dålig serie och sova mycket. det hjälper för det mesta

  • jag vet! jag gjorde det sen och då blev det bättre. väldigt skönt.

 • Fröken Pyssel

  åååh, ledsna små hundvalpar, jag går sönder

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar