Annons
Annons

Söndagsummering

Här kommer en liten söndagssummering av veckan som gick. Det var en fin vecka där jag både fick umgås med gamla vänner, stifta nya bekantskaper och jobba lagom mycket. Fint så.

kitchen

Veckan började på det bästa av sätt – med att våren visade sig ett slag.

Annons

Och jag passade på att njuta av ljuset i vårt kök. Där ärtorna och krassen växer för fullt förresten. Måste odla lite mer i veckan som kommer!

jobbapastan4

Och så var jag ju på tjusigaste fiket i stan – franska café Saturnus – med min kompis Fatima. Vi jobbade vid varsin dator, åt lyxig frukost och pratade.

sunday1

Några dagar senare gick jag förbi det här fina på väg från Chaplins förskola. Ljuvligt!

kalaskransen

Och så var jag ju en hel del i mysiga Midsommarkransen. Där mitt kontor och  min butik Vintagefabriken ligger. Och där man kan köpa de godaste kardemummabullarna  Konditori Kalaskransen. Och då menar jag verkligen de godaste.

bodilvintage

I Midsommarkransen händer det för övrigt massvis med spännande saker just nu. Nya härliga butiker och caféer slår upp dörrarna hela tiden och området myllrar av kreativa personer som vill förverkliga sina drömmar.

Senast i raden av butiker som öppnar är Bodil Vintage och Retrorummet. Den 1 april slår de upp dörrarna till sitt underbara ställe. Jag och Lollo fick en exklusiv förhandstitt på lokalen häromdan och vi kunde inte sluta prata om det när vi gått därifrån. Så inspirerande! Missa inte att besöka Midsommarkransen om ni bor eller besöker Stockholm!

Tack förresten till Sandra som jag fick äran att träffa i veckan över en kopp kaffe och som gav mig inspiration till det här inlägget. Hoppas ni gillade det!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofia

    Hej! Alltid lika kul med nya fynd 🙂 Kan du inte berätta om vilka affärer och fik du gillar i Sumpan? Vore fint! Kram

  • Karin

    lika tillfredsställande varje gång en hittar nya saker att sätta blomster i. speciellt om de är vintage dessutom! kramkram
    http://www.lilyofmyvalley.blogspot.com

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar