Annons
Annons

Söndagssummering; ett magiskt barnrum, vårblommor och sticklingar

Hej på er! Hoppas helgen varit fin. Här kommer min vecka sammanfattad i 5 bilder. Det var en ganska vanlig vecka med några extra festliga inslag. Lite väl kallt dock om ni frågar mig (som ju kommer från Skåne och är van vid att våren börjar i mars – vänjer mig aldrig vid den här kalla våren i Stockholm).

barnrum (1 av 1)

Ett av de roligare inslagen var när jag, Lollo, Emma, Nika och vår kompis Sofia fick komma hem till Pia Wiik (som driver märket Barnfluga Vintage) och hälsa på. Deras barnrum var MAGISKT. Fler bilder från deras hus kommer i veckan!

sondag (1 av 8)

Ett annat var när jag fick jag följa med Nika till Årsta Partihallar och kika på alla blommor där. Kolla Dahlian! 

chaplin 01 (1 av 1)

Och så hängde jag och Chaplin bland vårblommorna på Kungsholmen.

betonggruvan

Veckan avslutades med ett besök på fina Betonggruvan – där de hade sticklingbytarhelg just denna helgen. Så bra idé! Fler bilder från det besöket kommer också i veckan.

sondag

Jag kom hem med dessa tre. Ser fram emot att se dem växa!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar