Annons
Annons

Söndagssummering

Veckan som gick i 5 bilder!

s1

På en av mina vackraste platser i Stockholm; Kungsholmens kyrka – hade blommorna slagit ut och tagit över hela gräsmattan. Det finaste vårtecknet – och också bästa sättet att börja en ny vecka på.

supper01

Även detta gjorde att det blev en fin start; AW med bästa Vintagefabriken- gänget. Det är ju inte bara jag och Lollo som sitter på Vintagefabriken utan också de grymma frilansarna Nika (Skillad Florals), Pernilla (fotograf) och Emmy (stylist och journalist). Vi åt middag på fantastiska restaurangen Supper som serverar magiskt god, sydamamerikansk mat. Gå hit!

s3

En morgon efter lämning på förskolan cyklade jag vid vattnet och insöp detta.

s2

Fick ett väldigt fint pressutskick av Natur och Kultur med barnboken Hemma av Carson Ellis. Rekommenderas varmt. Så rolig, fin och finurlig. Både jag och Chaplin gillar den skarpt!

s6

Och så avslutades veckan i Göteborg med den här smarta, vackra och varma personen.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar