Annons
Annons

Söndagsrapport.

Antikmässan gick superbra och det kändes som att folk gillade det de hörde och såg. Härligt. Dessutom fyndade jag en klänning som jag ska ha på relesefesten för boken, i slutet av mars. Sånt gillar man ju! Nu är det söndag och jag måste iväg och jobba några timmar.

Annons

Men sen. Då ska jag vila. Spela spel med min kille, kanske baka något…

Blev sugen på maränger av någon anledning, speciellt de här med hallonsmak. Tänk till en stor skål med vaniljglass.

Eller så skulle det vara kul att testa att göra sin egen glass, kanske en sorbet? Har ni något enkelt favoritrecept får ni gärna tipsa!

Nästa vecka kommer det hända flera roliga saker gällande boken Vintageparty förresten. Det ska bli kul att få dela dem med er. Hoppas ni inte tycker det blir tjatigt…?

I’m off to work for a couple of hours but after that I will try to rest. Perhaps bake something. Like meringues with raspberries or make my own ice cream. Wouldn’t that be nice? What are you up to?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar