Annons
Annons

Söndagsläsning; intervju med Liselotte Watkins hos Make it last

Dagens söndagsläsning blir – för min del – den här himla fina intervjun med Liselotte Watkins som sajten Make it last publicerat (tipstack till Lotta Agaton). Superinspirerande och intressesant på alla sätt och vis.

Annons

Och det här med att läsa om folk som satsar på sin dröm – och lyckas med det – tröttnar jag helt enkelt aldrig på att läsa om.

Dessutom får man kika in lite hemma hos Liselotte och bara en sån sak kan ju göra det värt att klicka sig in dit.

liselotte watkins

l2

l3

l4

l5

För övrigt tycker jag att sajten Make it last var en väldigt spännande sådan. Hade faktiskt helt missat den men kommer helt klart titta in där fler gånger!

Det är stylisten Emma Elvin och journalisten Lisa Corneliusson som står bakom sajten som i (väldigt) korta drag värnar för en mer hållbar modeindustri och vill lyfta fram nya – och bättre sätt – att tillverka mode på. Bra initiativ säger jag.

translation

Today’s Sunday reading is – for me – this very nice interview with Liselotte Watkins which the site Make it last published. Super inspiring and interesting in every way. And I guess I’ll never get tired of reading about people who are investing in their dream – and succeeds with it.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar