Annons
Annons

Söndagshälsning.

Vill passa på att önska er alla en fin söndag! Här i Stockholm lyser solen (äntligen) och jag ska börja dagen med en promenad vid vattnet. Resten av bilderna från mässan kommer först i morgon – helt enkelt eftersom jag inte hunnit lägga upp dem i helgen. Kul att ni gillade rapporten! Även om det dröjt lite känns det inlägget som en bra grej att börja en ny vecka med. Lite som en smällkaramell fylld med färg och diverse godbitar.Annons

Klicka på bilderna för att se källan.

Today it’s Sunday and the sun is (finally) shining. I wish you all a nice day! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh! Hoppas du får en fin söndag du med! Den första bilden, så fint golv och pallen och tapeten..

  • Safintjagvill

    Den första bilden kastade tillbaka mig till vår förra lägenhet – vi hade den fina tapeten i hallen! hoppas din söndag varit fin..
    Kram Nanna

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar