Annons
Annons

Söndagsfint med Emma Block.

Idag bjuder jag på lite söndagsfint med tjusiga illustrationer av Emma Block. Hon illustrerar de sötaste små världar jag sett på länge. Det är äldre damer, gulliga hundar,  färgglada blommor och vackra kvinnor i utställda klänningar.

Annons

Bland annat. Det bästa av allt är att hennes illustrationer finns att köpa både som traditionella prints men även som Iphone- fodral hos Society6. Hur fint skulle det inte vara att ha bilden med bageriet på sin mobil? Eller den med kvinnan som vattnar den jättehöga blomman för den delen? Åh. 
Today, I want to show you these amazing illustrations by Emma Block. She illustrates the cutest little worlds I’ve seen in a long time. They include older ladies, cute dogs, colorful flowers and beautiful women in beautiful dresses. Among others. Best of all is that her illustrations are available both as traditional prints but also as Iphone Cases in the online shop Society6. How nice it would be to have the image of the bakery on the iphone. Or the one with the woman who waters the giant tall flower for that matter. Oh.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Beckybus

    Underbara illustrationer!
    Kanske dags att pimpa iPhonen:)

    • Ja jag tänker att det är dags! För min del i varje fall:) Vilken vill du ha?

  • Tjusigt. Gillar också bageribilden 🙂

  • Pingback: Blog Features «()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar