Annons
Annons

Söndagsbuketten och ett vintagebord

I går hängde jag och lille Chaplin hela dagen. Åt glass, gick på stan och lekte i en park. Och så köpte vi blommor på Hötorget. Eucalyptus, ranunkel och så någon gul blomma som jag inte kan namnet på – men som doftar ljuvligt.

bukett1

När vi kom hem satte vi dem i vatten och Chaplin fick hjälpa till.

chaplin1

Och jag provade hur det kändes att fotografera mot vårt nya köksbord – som jag köpte i fredags av bästa Karoline. Ett över 100 år gammalt, helt underbart, runt klaffbord. Perfekt för vårt lilla kök.

bukett2

Både den fina saxen och ljusstaken är för övrigt vintagefynd. Den bästa sorten om ni frågar mig. Kannan har jag köpt på Artilleriet Kitchen i Göteborg och den kommer från Broste Copenhagen.

Hoppas ni haft en fin helg!

translation

Some pics from my Saturday which I spent together with my son. We ate ice cream, went to the playground and bought some flowers. And then I took the first pictures on our new (vintage) kitchen table. I really love that table!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Maja

    Åh, vad fint! Vi har en resa bokad sista helgen i maj så de här tipsen tar jag sannerligen med mig:-)
    yttersttrivsamt.blogg.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar