Annons
Annons

DIY – en girland av eucalyptus

Lugnet har sänkt sig över hemmet och barnet sover. Jag fick en infall och satte mig och pysslade lite och det var alldeles underbart att få sitta helt tyst och tänka på ingenting och allting. Har tänkt länge att jag skulle vilja göra en girland och hänga över vår säng.

Annons

Sänggaveln är liksom lite för hög för att ha tavlor ovanför så en girland skulle kunna bli fint.

DIY-Eucalyptus-garland2

Eftersom jag älskar eucalyptus (speciellt den som heter silver dollar eucaplyptus) tänkte jag att en eucalyptusgirland kunde vara nåt. Förutom att eucalyptus är vacker är den dessutom både billig, luktar gott – och ser precis lika fin ut torkad.

Eucalyptus-garland

Dessvärre gick det åt mycket mer blad än jag tänkte så den blev inte klar. Men ska visa er en dag i veckan när den är upphängd och färdig! Så länge får de här inspirationsbilderna fungera. Även om min variant är väldigt mycket enklare än denna.

garland eucalyptus

Fin söndagkväll önskar jag er!

Bilder via Homey Oh My!

translation

I started to create an eucalyptus garland – inspired by the lovely blog Homey Oh My! I promise to show you the result when it’s done – I think it will be quite nice actually.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (20)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar