Annons
Annons

Söndag och succé.

En snällare julmarknad – som via i Vintagefabriken ordnade ihop med Stockholms stadsmission – blev en succé! Och jag är så himla lycklig, stolt och mallig just nu.

Screen shot 2013-12-15 at 9.22.02 PM

Lycklig över att det gick så himla bra och att det kom så mycket folk, trots isvindar och spöregn.

Annons

Stolt över att jag är en del av det som gjort något bra för så många människor. Alla pengar vi fått in på anmälningsavgifterna går nämligen direkt till Stadsmissionen och till deras arbete för att hjälpa de hemlösa. Och mallig för att jag har de finaste kollegorna och det bästa jobbet man kan tänka sig.

Jag känner för att ge varenda människa som kom till En snällare julmarknad en julklapp och en kram och bara tacka så himla mycket för i dag. Vi ses igen nästa år!

Och förresten. Glöm inte att det är sista dagen i dag att ställa en fråga i min lilla frågestund. Alla frågor är så klart välkomna, stora som små.

 Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar