Annons
Annons

Sommaren so far

Det blir inte mycket tid över till bloggen just nu tyvärr. Även om jag vill! Det är fullt ös här hemma med en (snart) 2-åring som behöver aktiveras hela dagarna. Men det är ju så klart hur fint som helst att få hänga med honom och David hela dagarna istället för att jobba.

10424659_408113782717367_981019811_n

Vi försöker fylla dagarna med sådant som gör oss glada och som passar alla tre. Häromdagen åkte vi till vackra Rosendals Trädgård på en utflykt. Även det ett smultronställe i stan.

11243678_462987180527466_447559273_n

Sparkade boll och jagade en ekorre under äppelträden, kikade på vackra blommor och växter och drack kaffe. Och vi hann precis komma hem när regnet började ösa ner.

Tror att jag kommer tänka tillbaka på den här sommaren som en väldigt lyxig sådan. Lugn och lyxig.<3

Bilder från min instagram där jag heter @volanglinda.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar