Annons
Annons

Sommaregn, kaffe i termos och True Blood säsong 5.

Jag börjar den här semesterveckan långsamt med kaffe i termos, nya avsnitt av True Blood säsong 5 och sommarregnet som slår mot rutan. Snart ska jag sätta mig och skriva på

Annons

boken och redigera bilder från midsommar. Fast utan stress för jag har massor av tid just idag. Tänk om varje måndag kunde vara just precis såhär. Som en söndag fast med energi, det hade varit nåt det.

I’m starting this day really, really slow ‘cause today is the first day of my vacation. This morning consists summer rain, coffee and season 5 of True Blood. It’s a perfect combination, I’m telling you.

Bilder från min Pinterest mapp som heter Just Lovely. Där kan ni klicka er vidare till originalkällan/ You’ll find the pictures in my Pinterest map named Just Lovely.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Camilla Norin

    Men oj, GRATTIS I MASSOR till bokutgivningen! Nu blev våren 2013 genast mycket mer spännande! Jag har också semester nu, men är visst lite bittrare än dig över det här med vädret, har lite svårt att slappna av och komma in i semesterlunket tror jag… Tur jag har fem veckor att öva på! Hoppas du har en fin kväll!

  • Så himla kul med boken, Grattis till det! 🙂 Jag gillar verkligen den där pläden, alla mönster och färger. Kram Elina

  • Pingback: Barnrum med himmelsängar och tapetserade byråer. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar