Annons
Annons

Sommardukning för Tradera

För ett tag sedan gjorde jag en sommardukning för Tradera som skickats ut i deras nyhetsbrev i dagarna. Jag blandade nytt och gammalt och tänkte att jag ville förmedla en känsla av ljumma sommarkvällar, bara ben, yviga blomsterbuketter och solvarma jordgubbar.

Blev speciellt nöjd med den lilla blomsterkransen på tallriken som namnetikett. Tänk att det snart är midsommar förresten! Vad ska ni hitta på då?

tradera volang-linda

tradera sommardukning volang-linda

tradera sommardukning volang-linda

tradera sommardukning volang-linda

tradera sommardukning volang-linda

Annons

Fotograf: Sophie Odelberg

Modell: Josefin Forsberg

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar