Annons
Annons

Sommardukning av mig och Emily Dahl i senaste Amelia

Just nu hittar ni dukningsjobbet som jag planerade och stylade – och underbara Emily Dahl fotograferade – i senaste

Annons

Amelia. Tyckte att det blev väldigt härligt och inspirerande alltihop.  Älskar framför allt blommorna och den dova färgskalan med inslag av matt guld.

Önskar jag hade en pampig fest inplanerad bara så jag kunde använda mig av alla idéer igen. Men det är dåligt med sådana just nu haha.

Amelia-Jubileumsdukning-små-Foto-Emily-Dahl-4

Och den där girlangen vi gjorde av silkespapper är en ny favorit. Så enkel och rolig! Dessutom fanns den precis överallt i Paris så jag skulle våga påstå att vi kommer att se den ganska mycket framöver.

Amelia-Jubileumsdukning-små-Foto-Emily-Dahl-6

Ni hittar alltså alla bilder av dukningen samt massvis med tips på hur ni dukar till en sommarfest eller ett bröllop i Amelias jubileumsnummer (Amelia nr 11 2015) som finns ute i butik nu.

Foto: Emily Dahl

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (28)
PINNA (35)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar