Annons
Annons

Sommar i vattenfärg.

En av mina favoritillustratörer Caitlin McGauley har uppdaterat sin shop. Där kan man hitta ljuvligt fina, somriga och inspirerande illustrationer. Allt målat i vattenfärg. Älskar’t!
One of my favorite illustrators Caitlin McGauley has updated her shop.

Annons

There you can find delicate, summery and inspiring illustrations. All painted in watercolor. Loves it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar