Annons
Annons

Som en liten dröm.

Jag vill visa er något fint. Något som jag nästan blev lite tokig av för att det fina aldrig tog slut utan bara fortsatte, på sida efter sida. Det är nämligen katalogen från danska Bloomingville som har släppts och den är som en liten dröm.

Annons

Det tråkiga är att produkterna är lite svåra att få tag på eftersom Bloomingville inte har någon butik utan bara återförsäljare som tar in lite av varje lite här och var. Men ibland räcker det med inspiration tycker jag, speciellt när det är så här tjusigt.

Älskar att blanda omaka saker som ändå passar ihop så fint som det här gör.

Och det här!

Den där hyllan till höger är fin ju. Oftast brukar väl folk använda dem till tallrikar men det här var smart.

Vill ha den här hyllan i mitt eventuellt kommande badrum. Om nån ser den nånstans, säg gärna till är ni fina!

Åh, hur fint?

Sommar…

Rotting och industrilampor verkar vara lite av årets grej, kolla in samma tema hos House Doctor.

Danish company Bloomingville has released their catalouge for Spring/ Summer 2012 and of course I love it. Do you?

Alla fotografier från Bloomingville med tipstack till fina La maison d’Anna G.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ojojoj, så mycket fint, ja som du skrev, som en liten dröm. Hur mycket ögongodis som helst faktiskt.

  • Gillar också den där lilla hyllan… och färgen på väggarna i badrummet den står i! Finfint!
    Maria

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar