Annons
Annons

som att hitta en skatt.

När jag hittade stylisten Christine Rudolphs portfolio kändes det lite som att hitta en skatt. Tycker att det är så himla fint! Älskar vintagekänslan och den galna blandningen av prylar som ändå bildar en så fin helhet.

Annons

When I found the stylist Christine Rudolphs portfolio it felt a bit like finding a treasure. I think it is so nice! Love the vintage feel and the crazy mixture of things which still make up a fine whole.

Foto: Christine Rudolph via JMI.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar