Annons
Annons

Snyggaste rebusen i stan.

I dag har världens snyggaste rebus vandrat runt i bloggosfären. Den började hos Sandra

Annons

Niotillfem och avslutades hos Emma och såg ut lite så här.

vintagebloppis 4 maj

vintagebloppis 4 maj

vintagebloppis 4 maj

  vintagebloppis 4 maj

Photo: Jessica Silversaga

vintagebloppis 4 maj

Och bokstäverna bildade ju tillsammans orden Vintage + Bloppis. Två himla bra grejer som tillsammans kommer inträffa den 4 maj här i Stockholm.

Jag ska faktiskt också få vara med på ett hörn och ser fram emot det massor. Dagen till ära har jag dessutom varit uppe på vinden och rotat efter en massa fina grejer att sälja på bloppisen. Hoppas ni är peppade på att komma! Fler detaljer avslöjas inom kort så håll koll på de fina vintagebloggarna för mer info (och här så klart).

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar