Annons
Annons

Slutet av april och början av maj i Instagram.

Såhär har det sett ut i min Instagram under slutet av maj och början i april. Det har varit fotografier på bland annat bröllop, balkongpyssel, första uteserveringskaffet, barnkalas och modevetenskapsplugg.

Vi åkte till Julita gård den sista fredagen i april för att fira bröllop. Det var Lollo och Hasse som skulle gifta sig och jag var med och fixade dekorationerna till bröllopet. Det blev hemskt fint! Kolla gärna in Emmas blogg där hon lagt ut bilder från bröllopet.

Julita gård var väldigt fint och pittoreskt.

Dagen efter bröllopet såg det ut såhär: Två av mina bästa personer Emma och Sofia läser skvallertidning i solen och pompomsen och de röda sammetsstolarna håller på att packas in i bilen för att fraktas tillbaks till Stockholm.

Väl hemma i Bredäng hade mitt favoritträd slagit ut. Det gör mig alltid så väldigt glad på nåt sätt.

En dag var det uteserveringspremiär och jag drack iskaffe med David i Gamla Stan. Jag älskar verkligen Gamla Stan vissa dagar. När det inte är proppat med turister tycker jag att det är otroligt vackert och mysigt att strosa i gränderna där, kolla in i de små butikerna och att känna historiens vingslag, som det så fint heter.

Jag förberedde balkongen för vår och köpte hem blomma efter blomma.

Sen var det ju dags för barnkalas för Isolde, som jag skrev om här.

Vi åt en massa kakor och såg på när paketen öppnades.

Och Isolde läste i sin nya Muminbok.

Och i förra veckan började jag planera för och läsa inför B-uppsatsen jag ska skriva i Modevetenskap. Sen är jag faktiskt klar med kursen! Och då väntar en väldigt spännande sommar och förhoppningsvis en höst med nya, spännande projekt och drömmar som slår in.

This is what the end of April and the beginning of May looked like in my Instagram feed. My alias is volanglinda if you would like to follow me.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofian

    Så himla fint! Min favorit! <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar