Annons
Annons

Släpp loss kreativiteten; måla om dina utomhusmöbler

Jag har gjort ett roligt samarbete med färgföretaget Cuprinol – som är experter på utomhusfärg. Jag fick uppdraget att skapa en oas – som en del i deras kampanj Creative Garden – där jag kan odla och plantera blommor och växter och fick fria händer i hur det skulle se ut.

Annons

Bästa sortens samarbete om ni frågar mig!

Sagt och gjort. Jag tog över vår innergård för en dag och skapade en hörna där jag skulle vilja hänga mest hela sommaren.

cuprinol blogg 1-3

Sitta och dricka kaffe och äta wienerbröd, läsa och bara slappa. Och i bland gå och vattna en blomma eller två.

cuprinol blogg 2

Jag använde färg från Cuprinol och målade om vårt gamla caféset i en härligt, grön färg (Dusky Lyon, nr L12 – K9.16.56).

Så här gjorde jag när jag målade mina utemöbler: Först målade jag med Grundolja för att skydda mot fukt och röta. Sedan målade jag ett lager med grundfärg. Och allra sist målade jag två lager med den gröna utomhusfärgen.

cuprinol blogg 4

Färg alltså. Bästa grejen. Och fika är också väldigt trevligt – det tycker både jag och Chaplin.

cuprinol blogg 3

Den gamla sockerlådan på planteringsbordet har jag också målat enligt samma princip. Den fick kulören Misty Cannes (B6.20.50) som jag tycker väldigt mycket om. Perfekt att ställa blommor i – och också bra för att skapa höjd på ett bord eller dylikt. Olika nivåer är ju oftast det som skapar dynamik och en härlig känsla – såväl i en dukning som i ett stilleben eller som här; på ett bord.

cuprinol blogg 5-2

En annan sockerlåda fick en makeover med den här helt magiska färgen. En midnattsblå nyans som heter Intense Dijon (O10 – T1.23.25)

cuprinol blogg 5

Här tänker jag mig kan använda sockerlådan till såväl en extra sittplats – som en liten hylla för diverse viktigheter som man vill ha på utomhusplatsen. Kuddar, böcker och så vidare.

Hoppas ni fått lite inspiration till att måla om där hemma nu!

För fler tips på hur man går tillväga när man ska måla om sina utomhusmöbler kan jag tipsa om dessa Steg för steg-guiderna hos Cuprinol. Och har ni någon fråga är det bara att ställa den i kommentarerna.

Inlägget är ett samarbete mellan Volang och Cuprinol.

I’ve painted some furnitures for our balcony in lovely colors – suitable for outdoor use – from Cuprinol. I hope you feel inspired to create some simple – but effectful – DIY’s for you balcony!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar