Annons
Annons

Sista dagen på boktävlingen.

I kväll klockan 20.00 avslutas boktävlingen! Ni kan antingen vinna alldeles nya böckerna

Annons

Nyfixat, 57 projekt för dig som gillar återbruk ihop med Sophies mat som ett set. Eller boken Nyfixat ihop med Antikviteter i Modern Miljö. Det är lätt som en plätt dessutom.

Gå in på Facebooksidan för Volang, tryck på Gillaknappen och sen skriver du (under inlägget ”Boktävling”) en kort motivering om vilket set av böcker du vill vinna och varför. Lycka till!

Lite så här ser Sophies Mat av Sophie Berlin ut.

Nyfixat, av Ann Sjöstedt & Marit Engstedt.

Och Antikviteter i modern miljö av Karin, Laserow Britt Berg & Niklas Lundström ut.

I’m having a competition for my Swedish reader which ends today and these lovely books are the prices. Later on I’ll have a competition which includes all of you as well. I promise!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar