Annons
Annons

Sista chansen – kom på kransbindarkurs på Vintagefabriken

För alla er spontana och härliga personer där ute vill jag tipsa om att vi i morgon kör höstens mysigaste kurs Vintagefabriken – den i

Annons

kransbinderi med Skillad Floral Design. Blomsterdeisgnern Nika – som är en i vårt frilansgäng – kommer lära oss allt hon vet om hur man binder höstens och vinterns finaste kransar.

Hon har köpt upp sig på de tjusigaste av blommor och jag tror ingen som kommer i morgon kommer bli besviken på upplägget. Dessutom bjuder vi på fika och fina rabatter i butiken.

kransbindarkurs vintagefabriken

Hoppas vi ses! Här hittar ni biljetten till kursen.

Psst. Just nu erbjuder vi en kompisrabatt om du har en vän som också vill gå kursen. Ni får gå 2 personer för 900 kr istället för ordinarie pris 1100 kr. Ange koden ”kompis” i kassan så dras rabatten.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar