Annons
Annons

Sista bilderna från workshopen At the table del 2; en höstträdgård och det finaste rummet

Här kommer de sista bilderna från underbara workshopen At the table som jag var på för några helger sedan. Del 1 hittar ni här: På workshopen At the Table, del 1. De här bilderna hade jag på ett annat minneskort som dessutom varit på vift – därav det sena inlägget.

Annons

Håll till godo!

work5

Sista dagen började med en god frukost och sedan; lite dokumentation av den vackra trädgården.

work1

Som stod i full höstmundering. Med löv som började ändra färg.

work2

Och äpplen som började ruttna. Så fint på sitt sätt.

work6

Bästa Pernilla – som jag ju åkte dit ihop med – var beredd med kameran i högsta hugg. Sista workshopen skulle hållas av Agnes med bloggen Cashew Kitchen och den skulle handla om komposition. Mycket spännande visade det sig!

work7

Sen var det dags att säga hejdå till fina Dala Floda Värdshus.

work8

Och mitt rum. Som jag älskade. Så väldigt fint som ni ser.

work9

Med gamla möbler och den ljuvligaste tapeten som fick det att kännas som att vara i ett grönskande rum.

Tack för denna gång alla ni som anordnade workshopen At the table. Bra jobbat!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • prologen.se

    Ser så himla, himlans mysigt ut <3

  • Åh mysiga bilder. Visst var trädgården där helt fantastisk?! Hade kunnat strosa runt där ett bra tag till. Ditt rum var så himla fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar