Annons
Annons

sippin on the sweet nectar.

Ikväll efter jobbet cyklar jag hem till Fatima och dricker hallondrink på hennes balkong ihop med Lollo och Lisa. Och sen är det nästan helg och sen är det nästan semester. Jag gillar hur saker och ting blir nu.

Annons

Och så gillar jag speciellt att cykla till den här låten och att titta på de här bilderna. Hoppas ni också har en bra sommar fina ni.DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åhh hallondrink lät ju läskande gott!!! Kram Johanna

  • Love the picts! Have a very good day!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar