Annons
Annons

Ses vi på Uppsala Vintagefestival?

För er som bor i Stockholm med omnejd har jag ett tips inför helgen! Jag och mina kompanjoner i Vintagefabriken kommer nämligen att packa alla våra koffertar med boken

Annons

Vintageparty, finfina klänningar och fluffiga pompoms för att medverka på Uppsala Vintagefestival.

vintagefabriken

Festivalen pågår under både lördagen och söndagen och jag tror att det kan bli precis hur bra som helst.

vintagefabriken

Hoppas att vi ses där!

Här kan ni läsa mer om Uppsala Vintagefestival.

Fotografier av Emma Sundh för Vintagefabriken.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • sofia på mokkasin

    Å vad jag blev glad att se dig igår! Sådär bara från ingenstans i mörket : ) Och finaste, fina lille Chaplin! Så himlens söt! Kram!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar