Annons
Annons

ser en bild i huvudet av en dal dit elefanter går för att dö.

Det här är min bästa låt just nu. Även om jag är så partisk som man kan bli men jag tycker mest att det är fint. Han är liksom både min kille och min idol. Det kan ju inte bli bättre.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Mmm..ska lyssna mer på! 🙂

  • Härligt med en ny låt! Gillar den direkt. Pulsen, takten och rösten. Melankoli på ett vackert vis. Och klagossångslingan på det. Catchy!Jag har en fråga; Jag totalt älskar Montys version av Gloria. Finns den eller kommer den att finnas på platta? Jag älskar den av hela mitt hjärta.http://www.youtube.com/watch?v=-veEBTHdqFMKram på det ♥Och – hälsa din kärlek från mig 😉

  • C: ja vad fint! gör det. Blogoholic: roligt! ja den är grym ju. hrm, finns inte på skiva men har funnits att ladda ner via skivbolaget hybris. kolla det vettja!

  • Blogohilic: förresten, kom på att den finns på en Ep, släppt på nätet med lite andra svenska covers med.finns att ladda ner här.http://www.box.net/shared/vvjd89jk9ehihi, känner mig som en manager eller nåt men det får va ok:)

  • Pappa och mamma

    Hej,Det är en underbar låt som växer för varje gång vi hör den. Har den i min Ipod, dator och telefon!Kramar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar