Annons
Annons

Semesterkänslor.

Från och med nu börjar min semester! Nu fattas bara lite värme, sol, bara ben och svalkande bad. Men det kommer säkert snart. Det är jag säker på! Just nu är jag i full färd med att packa inför helgen Malmö/Köpenhamn weekend.

s

Ser fram emot en lugn helg ihop med både Chaplin och min kille. Det är liksom alltför sällan som vi hinner umgås alla tre så det här ska bli så fint. Och så hoppas jag på att få se blommande fält, havet och en och annan betande häst. Det är sommar för mig.

 hallon

När jag packat klart ska jag äta färska hallon och dricka rosévin.

Tar med kameran så jag kan visa en del av resan för er sen! Och så finns jag så klart på instagram under mitt alias @volanglinda.

Önskar er en fin kväll!

Den översta bilden har Martina Ankarfyr tagit. Den andra kommer från bloggen Flourishing Foodie.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar