Annons
Annons

Semester på Gotland.

Hej på er! Nu har vi kommit fram till Gotland efter att ha rest från 4.30 i morse. Puh. Det var lite drygt det.

Men nu känns det så himla fint alltihop att jag får nypa mig lite i armen för att fatta att det är på riktigt.

Annons

20140705-163836-59916574.jpg

Att jag ska få bo i det här fina huset ihop med så många grymma personer i en hel vecka.

20140705-165441-60881579.jpg

Tänkte försöka vara ganska så mycket ledig under den här veckan. Så därför kommer nog inläggen lite glesare då. Tänker att ni ändå också är på semester nu.

Men snart kommer sista bilderna från Köpenhamn upp i alla fall. Det lovar jag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar