Annons
Annons

Save the date; Vintagebloppis den 31 maj

Nu är jag tillbaka från en underbar vecka i Paris. Har massvis med energi – och också – massvis med roliga projekt på gång. Tycker det känns fint att komma tillbaka från semestern och liksom längta lite efter att få hugga tag i allt.

Ett av vårens roligaste projekt är det som jag ska göra ihop med grymma Jessica Silversaga – nämligen årets upplaga av den superpopulära Vintagebloppisen.  Och vad är då en bloppis? Jo helt enkelt ett event där kända vintagebloggare säljer ut valda delar av sin garderob. Vintagebloggare + loppis = bloppis! Dessutom kommer det att finnas intressanta föreläsningar på plats, en rolig workshop med mera.

vintagebloppis 2015

Mer info kommer om var, när och hur men så länge; skriv upp söndagen den 31 maj i kalendern.  Jag tror nämligen att det kommer att bli hur bra som helst det här.

Den underbara postern har min favoritillustratör Kajsa Wallin gjort.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anette

    När kommer ni veta klockslag? Svårt att boka tåg annars…

    • Hej! Vi tänker oss mellan 11-16. Varmt välkommen!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar