Annons
Annons

Om du sätter rubriken så skriver jag!

Emma kom med en väldigt bra idé på sin blogg för ett tag sen. Nämligen att om

Annons

du som läser sätter rubriken så svarar jag! Jag tänker att det kan göra att jag får ny inspiration till inlägg och ni får bestämma lite mer över vad det ska skrivas om här på Volang. Vad tror ni om det?

4

m4

Fredagsbukett-av-Volang-Linda

Hoppas ni gillar upplägget! Jag är i fall peppad (och nyfiken). Maila mig eller skriv förslag på rubriker i kommentarsfältet så lovar jag att de blir till finfina inlägg här snart!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • hanna

  Kul! Kanske något utav följande:
  -en rundtur i mitt hem
  -det finaste i min garderob
  -den bästa platsen i stockholm
  -det jag gör allra helst när jag har en helt ledig och oplanerad dag
  och allting kreativt du skriver om är u kul att läsa såklart! Fina bilder och tips på DIY 🙂

 • Amanda

  Här kommer mina förslag 🙂
  – Mitt finaste porslin
  – Recept på de kakor du bakat till Chaplins namngivning 🙂
  – Mitt bästa picknickställe
  – Historian om min bästa möbel

 • Pingback: Önskeinlägg #1; DIY-tips. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar