Annons
Annons

Sammanfattning från Formex 2016

I torsdag var det exakt en vecka sedan jag och Lollo flanerade runt på

Annons

Formex och fick en rejäl dos vårinspiration. Här kommer några av mina favoriter från mässan! Lite i senaste laget (jag vet) men hoppas ni gillar ändå.

formex8

formex9

formex10

Min favorit på mässan – som säkert många kan hålla med mig om – var Mateus monter. Så vacker, påkostad och full av inspiration!

formex1

formex2

House of Rym hade som vanligt en fin monter full av inspiration. Dessutom hade de lånat möblerna till inredningen av bästa Bodil Vintage. Så himla fint!

formex3

formex67

Littlephant hade också – precis som vanligt – gjort ett grymt jobb med sin monter. Älskade den här idén till ett dockskåp.

formex6

formex7

Sköna Hem och Himla hade gjort ett sprillans nytt, roligt samarbete i form av ett Liberty-inspirerat tyg. Kolla bara så tjusigt till en vår- eller sommardukning.

formex12

formex13

De blå tonerna var de som man såg nästan överallt på vårens mässa. Inte mig emot! Den blå färgen på pelaren här är ju ganska lik den vi har i vårt sovrum om ni minns?

formex15

formex5

Men om man bortser från trender och märken och grejer var det bästa av allt på mässan att få känna den där känslan av att det kommer en vår. Med blommor, grönt, ljus och färg. Och det räcker ju ganska långt tycker jag.

Fler som bloggat från Formex, våren 2016 är Emmas vintage, Husligheter och Bonjour Vintage.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Marie

    Vart kommer de fina konsollerna på sista bilden ifrån? 🙂

    • Hej Marie! Det är en hylla från IKEA (EKBY JÄRPEN/ EKBY GÄLLÖ) som tyvärr har utgått ur sortimentet. Men den är ganska lik stringhyllorna som heter ”Pocket”. Kanske kan du kika på dem?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar