Annons
Annons

Salta bad, räkfest och vackra vyer i Strömstad

Semestern i Strömstad är i full gång. Vi badar i havet, äter räkor i mängder och (jag) fotograferar alla vackra vyer som avlöser varandra.

Annons

20140724-110431-39871921.jpg

Det härligaste är dock att se hur barnen leker så himla fint ihop. Hur Isolde (3 år) och Livia (1,5 år) tar hand om lille Chaplin (9 mån) och låter honom vara med överallt på ett så självklart sätt. Och så är de sena kvällarna på verandan också en av favroitgrejerna såklart. Med vin, god mat och varma skratt.

Hoppas ni har det fint vart ni än är!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar