Annons
Annons

Saker jag måste göra i Paris

I dag bär det av till en av mina favoritstäder – Paris! Ser så mycket fram emot att bara få hänga med min lilla familj, äta massvis med bakverk och brieost och bara spana in alla fina hus, gator och torg.

Annons

Ett – av många ställen – som står på min önskelista att få besöka är caféet La Chambre aux oiseaux som både Sofia och Kristin tipsat om.

Har aldrig lyckats ta mig dit tidigare men till min stora lycka verkar det som att vi kommer bo väldigt nära just det caféet denna gången. Perfekt ju. Kolla bara så fint det såg ut när Kristin var där tidigare i år:

c1

c2

c3

c4

c5

c6

Hur mysigt? Sen blir det väl inga långfrukostar att tala om när lille Chaplin är med på resan haha. Men en halvtimme ska vi nog klara av att sitta ner och njuta av allt det fina.

Vad tycker du att jag bara måste se och göra i Paris? Tipsa mig jättegärna!

Alla bilder har jag lånat av bästa Kristin.

Vill ni spana in Parisresan jag gjorde för två år sedan – när Chaplin fortfarande låg i magen – hittar ni den här, här och här

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar