Annons
Annons

Säg hej till min nya bloggkompis.

Minns ni när jag tipsade om Agnes fina blogg Hej Regina? Ni som inte redan följde henne verkade väldigt förtjusta och kommentarsfältet blev fullt av hurrarop och tack för att jag tipsade om bloggen. Nu har hon börjat blogga här på ELLE Decoration! Hur kul? Känns verkligen som ett lyft för hela sajten.

Annons

Väldigt bra rekryterat ELLE Decoration!

Agnes fortsätter att inspirera med sina underbara bilder.

r2

r1

hej regina blogg

Finurliga texter.

hej regina blogg

r3

Och grymma, roliga pyssel.

hej regina blogg

r7

Missa inte!

Här hittar du bloggen Hej Regina!

translation

One of my favorite blogs called Hej Regina! has moved her blog to ELLE Decoration.se. And it’s just as pretty as always. Don’t miss it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Så himla roligt! Jag följer henne på insta efter ditt tips. Megagilla att hon bloggar här nu!

  • Katarina/ELLE Decoration

    Vi är så glada – och inspirerade 🙂

  • hejregina

    ♡♡

  • JA. hon är så kreativ, smart, pysslig och smakfull. beundrar verkligen den damen.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar