Annons
Annons

Ryska blommor, allmoge och hantverkskänsla hos IKEAs Ryssby-kollektion

IKEAs nya kollektion (släpps i oktober) Ryssby ser himla fin ut tycker jag. Det är något med den här folkloreinspirationen som jag alltid gillat. De stora, ryska blommorna, de tydliga mönstren och så färgerna. Klar röd, grön och gul – ofta på svart botten. Inte något som jag nödvändigtvis köper själv, inte på inredning i alla fall (en och annan sjal med de där blommorna har man ju ägt under åren…). Men däremot något jag gärna ser hos andra. Eller i sådana här sammanhang då.

Annons

Dessutom gillar jag pressbilderna mycket!

ikea ryssby

Mina favoriter är den här med mattan.

ikea ryssby

Och den här. Tänker att det här överkastet verkligen kan göra sig hur fint som helst i rätt rum.

ikea ryssby

ikea ryssby

ikea ryssby

ikea ryssby

Gillar ni?

translation

IKEA’s new collection (released in October) Ryssby looks amazingly nice in my opinion. There’s something about this folklore inspiration that I always liked. The large, Russian flowers, the distinct patterns and the colors… Clear red, green and yellow – often on a black ground. Not something I’d necessarily buy for myself but definitely something I like to see in others. Or in situations like this then.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar