Annons
Annons

Rifle paper Co.

För ganska exakt ett år sedan bloggade jag här om Rifle Paper Co. De gör de mest förtjusande illustrationerna på såväl vykort som kalendrar och snart även på mobilfodral. Häromdan hittade jag en superinspirerande intervju med grundaren till Rifle Paper Co. hos bloggen Design Sponge. Hon heter Anna Bond och verkar vara en väldigt klok och företagsam kvinna. Sånt gillar man ju!

Här hittar du intervjun med Anna Bond och här hittar du Rifle Paper Co.

Annons

Alla bilder från Design Sponge.

Almost exactly a year ago I blogged about Rifle Paper Co. They make the most delightful illustrations on both postcards, calendars and soon also on mobile phone cases. The other day I found a super inspiring interview with the founder of Rifle Paper Co. on the blog Design Sponge. Her name is Anna Bond and seems to be a very wise and enterprising woman. You find the interview with Anna Bond here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så fint det ser ut, inspirerande. Jag har en liten utmaning till dig i min blogg idag 🙂 Kram Elina

  • Vilket sammanträffande! Vet du vem som får in lite Rifle Paper i sin affär snart, blinkblink !!?? Några önskemål kanske? Och suck, boken…ujujuj vilken grej det är. Måste förboka. Såklart! Fin helg, kram!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar