Annons
Annons

Ricottaglass och jordgubbar till midsommar

I morgon är det midsommar och regnet bara öser ner utanför. Har till och med tagit fram ljusstakarna och filtarna igen för att det känns så murrigt och kallt haha. Men man får väl göra det bästa av situationen i morgon.

Annons

Jag och Chaplin kommer ha en fina blomsterkransar i håret och så ska jag bara någon god dessert till festsällskapet att mumsa på tänkte jag.

r1

Hittade det här förtjusande sommarreceptet i dag via Pinterest och jag tänkte att jag ville dela det med er; Syrlig ricottaglass med balsamicoglaserade jordgubbar. Kanske något för morgondagens fest?

Annars får ni spara det tills dess att sommaren är här. Det tänker jag!

r2

r3

r4

r5

r6

Det härliga glassreceptet med jordgubbar med de underbara bilderna till kommer från bloggen A cup of Jo.

translation

A lovely recipe for Ricotta ice cream with balsamic strawberries. From A cup of Jo.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar