Annons
Annons

Resedrömmar, fredagsfint och hallontartelett.

Min fredagkväll börjar nu. Runt kl 19 ungefär. När barnet gått och lagt sig, David står och lagar middag och jag dricker ett glas rosé och tänker lite grann på helgen som kommer.

p1

peonies

 p2

Jag önskar mig solsken, en utflykt till ett ställe där man kan plocka sina egna blommor och så en långsam frukost med kaffe.

f2

I kväll ska vi sätta oss ner och planera och drömma om en resa vi önskar vi kan göra nästa år. Hoppas!

vintage car

Och finns det tid och energi är jag också grymt sugen på att prova något nytt recept. Hittade det här receptet via Pinterest. Tartelette med hallon och kokos. Låter ju ganska så ljuvligt om ni frågar mig.

f5

Hoppas ni får en fin helg!

Alla bilder finns i min tumblr.

translation

My Friday night starts about now. Around 19 pm approximately. When the baby has gone to bed, David are cooking dinner and I’m drinking a glass of rosé and thinking a little bit on the weekend coming. I wish for sunshine, a trip to a place where people can pick their own flowers and then a slow breakfast with coffee.

Annons

Tonight, we’ve decided to sit down and plan and dream of a trip we wish we can do next year. I truly hope the dream will come true. And also, if here’s time and energy this weekend, I am cruelly tempted to try one new recipe. Found a recipe of a Raspberry and coconut tartelette which pounds pretty amazing if you ask me.

I wish you a lovely weekend!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar