Annons
Annons

Releasefest för Vintageparty.

I kväll är det äntligen dags! Releasefesten för Vintageparty. Eftersom vi har begränsat med platser har vi inte kunnat bjuda in våra fina bloggläsare. Men vi hoppas så klart på att få träffa er när vi kommit i ordning i

Annons

Vintagefabriken. Där kommer vi ju anordna, events och möhippor och annat kul.

Emma har gjort den fina inbjudan på samma tema som vi i boken kallar Färdfest. För att följa upp temat på festen kommer gå loss på koffertar, kartor och jordglobar. Bland annat. Lovar att visa en massa bilder sen!

Today is the date for the release party of our book Vintageparty. The theme will be the one we call Travel party in the book. I promise to show you lots and lots of pictures later on!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar